diervriendelijke-insectenverplaatser


Gaaf dat je overweegt om de BugAway te bestellen!

De witte BugAway is alleen verkrijgbaar bij de Vihof in Thorn. De korte en lange zwarte BugAways zijn online te bestellen via de website van Vivara.

Vivara werkt nauw samen met de verschillende natuurbeschermingsorganisaties in Nederland, zoals Vogelbescherming Nederland, De Vlinderstichting, Stichting Egelopvang en Stichting Eekhoornopvang en probeert het leefmilieu van plant en dier te verbeteren.

Korte witte BugAway

De Witte van Thorn is alleen verkrijgbaar bij de Vihof in Thorn. In gewone uitvoering en als cadeau-uitvoering. Kijk op de site van de Vihof!

Vihof website

Lange zwarte BugAway

De BugAway is met z'n 72 cm ideaal voor hoge plafonds of als je beestjes vangen een beetje griezelig vindt. De kelk is gemaakt van een stevige doorzichtige kunststof zodat je goed kan zien wat je doet!

Lange BugAway

Korte zwarte BugAway

De LuxeBugAway is in totaal 35 cm lang. Hij past makkelijk in je koffer, dus ook ideaal voor op vakantie.
De LuxeBugAway wordt op scholen gebruikt om kinderen insecten van dichtbij te laten zien.

Korte BugAway

LuxeBugAway Memorie Poster

Een leuke puzzel om samen te maken!
De bedoeling is om van elk plaatje het exacte evenbeeld te vinden. De verschillen zijn soms zeer klein. Als alle dubbelgangers weggestreept zijn, blijven er 24 spinnen- en insectenplaatjes over. De letters onder deze eenlingen vormen -gelezen van linksboven naar rechtsonder- de oplossing. De poster heeft het formaat van 59 x 84 cm.

diervriendelijke-insectenverplaatser-puzzelposter

Spinnen- en insectenposter

Naar boven
© Copyright luxebugaway